вівторок, 05 квітня 2022 09:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти не готові до наступу на сході - британська розвідка

Українські війська повернули ключову територію на півночі України.

ЗСУ вибили російських окупантів із районів навколо Чернігова та на північ від Києва. Про це повідомляє міноборони Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбитий і "випалений": показали Гостомель після російської окупації

"Бої на низькому рівні, ймовірно, триватимуть у деяких частинах нещодавно відбитих регіонів, але протягом цього тижня значно зменшилися, оскільки решта російських військ відступила. Багато підрозділів, які виводяться з північної України, ймовірно, потребують значного переоснащення та модернізації, перш ніж їх можна буде передислокувати для операцій на сході України", - йдеться у повідомленні.

Автор: Міноборони Великої Британії
  ЗСУ відбили окупантів від Чернігова
ЗСУ відбили окупантів від Чернігова
Росія змінює плани стосовно України та готується до нової фази війни. Вона може тривати кілька місяців і довше. Про це заявив радник президента Сполучених Штатів Америки Джейк Салліван. Він зазначив, що зараз Росія зосереджує сили для спроб атакувати Збройні сили України в Донецькій та Луганській областях. Імовірно, загарбники продовжуватимуть блокування Миколаєва та наступ на Харків.
Зараз ви читаєте новину «Окупанти не готові до наступу на сході - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі