субота, 10 червня 2017 14:14

"Няш-мяш", "Башмаки" і Микола ІІ: вся кар'єра Поклонської в одному відео

"Няш-мяш", "Башмаки" і Микола ІІ: вся кар'єра Поклонської в одному відео
Стрімку кар'єру Поклонської показали в одному ролику. Фото: znaj.ua

Екс-прокурор Криму, а нині депутат Держдуми РФ від партії "Єдина Росія" Наталія Поклонська у свої 37 років зробила стрімку кар'єру.

Як це було, показало видання "Настоящее время" в короткому відеоролику.

Вперше про Поклонську почули, коли вона виступала державним обвинувачувачем у справі ОЗУ "Башмаки" у 2011 році, пише znaj.ua.

Суд виправдав одного з ватажків банди. Прокурор оскаржила це рішення, й обвинуваченого залишили під вартою. Незабаром її сильно побили. Від травми Поклонській частково паралізувало обличчя. Нападників пов'язували з "Башмаками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поклонська була найгарнішою серед росіянок

З початком Майдану у 2014 році Поклонська пішла з прокуратури. Зайняла відверто проросійську позицію. Згодом окупанти призначили її прокурором Криму. Указ підписав особисто Путін.

На новій посаді вона розпочала війну проти кримських татар та глави Меджлісу Рефата Чубарова.

У 2016 році Поклонську обрали депутатом Держдуми. У владних коридорах вона прославилася своєю любов'ю до царя Миколи ІІ. Зокрема, зробила гучну заяву про те, що бюст імператора у Сімферополі замироточив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кримська няша" зіграла на роялі "Мурку"

Хоча всі дивувалися стрімкій кар'єрі Поклонської і пророкували велике майбутнє, вже через рік вона стала "другою Мізулліною" та об'єктом численних мемів і глузувань, констатують автори ролика.

Наталія Поклонська збрехала у своїй декларації. Не вказала квартири в Донецьку. Здійснювала махінації з нерухомістю. Про це свідчить розслідування російського відділення Transparency International.

Зараз ви читаєте новину «"Няш-мяш", "Башмаки" і Микола ІІ: вся кар'єра Поклонської в одному відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі