вівторок, 30 січня 2024 18:34

"Ну відразу бачимо, що контужені" - розповіли про росіян, які повертаються з війни

"Ну відразу бачимо, що контужені" - розповіли про росіян, які повертаються з війни
До РФ почали повертатися поранені росіяни. Фото: eastnews.ua

До Росії почали повертатися поранені окупанти.

Їх багато, каже дружина російського окупанта на перехопленні Головного управління розвідки Міноборони.

"Спочатку починали, шеврони замовляли все, коли їхали в Україну, багато замовляли. Прям цими, комплектами. Зараз вже почали, там, знаєш, поранені. Контужені. Шеврони отримують. Каже: "а у мене завтра нагородження". Сам кульгає, контужений. Я кажу Наташі, так зараз і буде. Повертаються, і всі будуть повертатися такими. Наполовину, блін, здоровими", - розповідає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни замовчують свої великі втрати на війні з Україною - перехоплення ГУР

"Каже, що у мене там нагородження, а сам такий, знаєш, ногу за собою волочить. Або ну там взагалі такій, наполовину чує. Ну відразу бачимо, що контужені. Ну там же весь час, ці всі снаряди? Глушить прямо. Такі всі дивні звідти приїжджають", - говорить у розмові з чоловіком-окупантом.

Російські окупанти на Донеччині масово дезертирують, голодують, потребують елементарних речей. Командування не дає їм не те, що відпусток - навіть не відпускає з позицій.

Тому мобілізовані росіяни просто розбігаються, поскаржився матері російський окупант у розмові, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «"Ну відразу бачимо, що контужені" - розповіли про росіян, які повертаються з війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі