середа, 18 серпня 2021 07:59

Назвали п'ять країн, де найбільше лютує коронавірус

У світі діагностували понад 645 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Ірані та Бразилії.

У Європі за приростом хвороби лідирують Франція, Велика Британія та Росія, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень знаходиться між Зімбабве та Данією - на 58-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на 16-му місці.

У США зафіксували понад 137 тис. нових інфікованих за добу, в Ірані – понад 50 тис., а в Бразилії – понад 38 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Індія з понад 35 тис. хворими та Франція - понад 28 тис. випадків інфікування.

Автор: Worldometers
  В Індії зафіксували 35 201 випадок, а у Франції - 28 114
В Індії зафіксували 35 201 випадок, а у Франції - 28 114

За добу у світі зафіксували понад 9,9 тис. летальних випадків хвороби. За смертністю від Covid-19 Україна на 34-му місці у світі і на шостому в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виправити помилку чи змінити дані в Covid-сертифікаті

За погіршення епідситуації в країні почне діяти адаптивний карантин. В Україні під час жорсткого карантину дозволять працювати тим закладам, у яких вакцинується понад 80% персоналу. Торгово-розважальні центри працюватимуть за спеціальною системою. Допускати в установи планують лише вакцинованих клієнтів і споживачів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали п'ять країн, де найбільше лютує коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі