субота, 09 липня 2022 16:33

Міністр оборони Великої Британії відмовився змагатися за місце Джонсона

Міністр оборони Великої Британії відмовився змагатися за місце Джонсона
Міноборони Бен Воллес був головним претендентом на посаду премʼєра Великої Британії. Фото: eastnews.ua

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес після роздумів відмовився від участі у виборах нового лідера Консервативної партіїі.

Відповідно він не братиме участі у виборах премʼєр-міністра. Про це Воллес написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонсон опублікував зворушливий твіт на адресу президента України

"Після ретельного обмірковування та обговорення з колегами й родиною я вирішив не брати участь у боротьбі за лідерство Консервативної партії. Я дуже вдячний усім моїм колегам у парламенті та членам ширшого кола, які пообіцяли підтримку", – зазначив він.

В іншому повідомленні Воллес написав, що йому було не легко визначитися, але він зосередиться на роботі в міністерстві оборони "та забезпеченні безпеки цієї чудової країни".

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес був головним фаворитом Консервативної партії на місце премʼєр-міністра Бориса Джонсона.

Воллес обговорював можливість висування своєї кандидатури на посаду лідера Консервативної партії зі своєю сім'єю.

На посаду премʼєр-міністра Великої Британії є принаймні 10 претендентів. Фактично вони всі є лідерами Консервативної партії. Обратимуть нового прем'єр-міністра Великої Британії на початку вересня. Тоді Палата громад повернеться з літніх канікул

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Великої Британії відмовився змагатися за місце Джонсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі