середа, 20 жовтня 2021 18:12

Маск може стати першим у світі трильйонером

Маск може стати першим у світі трильйонером
SpaceX може стати найдорожчою компанією в світі. Фото: pixabay.com

Американський мільярдер і засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск може стати першим трильйонером у світі завдяки своїй космічній компанії.

Маск уже став найбагатшою людиною світу завдяки росту акцій Tesla, заявив аналітик Morgan Stanley Адам Джонас, пише Bloomberg.

"SpaceX може стати найдорожчою компанією у світі, а не тільки в космічній галузі. Приватна компанія, яка досліджує космос, кидає виклик будь-якому попередньому уявленню про те, що можливо з погляду ракет, ракет-носіїв і допоміжної інфраструктури", - вважає Джонас.

Водночас аналітик розглядає SpaceX не як одну компанію, а як кілька бізнесів, що охоплюють галузі космічної інфраструктури й досліджень далекого космосу. Джонас оцінює SpaceX у $200 млрд. Найдорожчим проєктом у компанії вважають систему супутникового зв'язку Starlink.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарував "срібло": Маск потролив Безоса у Twitter

400 найбагатших американців під час пандемії коронавірусу стали на 40% заможніші. Вони збільшили статки на $4,5 трлн. Засновник Amazon Джефф Безос чотири роки поспіль посідав перше місце в рейтингу Bloomberg, доки його не випередив Маск. 8 жовтня засновника Tesla офіційно визнали найбагатшою людиною світу зі статком $222 млрд. Капітал Безоса оцінили в $191 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Маск може стати першим у світі трильйонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі