понеділок, 23 квітня 2018 01:46

Майк Помпео продовжить підтримувати Україну по посту держсекретаря США

Майк Помпео продовжить підтримувати Україну по посту держсекретаря США
Помпео намір підтримувати Україну. Фото: Подробиці

Позиція США щодо підтримки України не зміниться після призначення Майка Помпео на пост держсекретаря США.

Про це заявив журналістам глава МЗС України Павло Клімкін за підсумками зустрічі з в.о. державного секретаря США Джоном Салліваном в Торонто, передає "Укрінформ".

"Ті, хто вже працює в чинній Адміністрації США, зокрема, новий радник президента з питань нацбезпеки Джон Болтон і сам Майк Помпео, який, ми сподіваємося, вже на наступному тижні буде затверджений на посаду, відомі дуже чіткою проукраїнською позицією, тому я думаю , що ми отримаємо нові можливості у відносинах з США ", - сказав Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили деталі таємної поїздки Помпео в КНДР

"Україна завжди має загальну підтримку як республіканців, так і демократів, і позиція США за визначенням не зміниться. Як тільки пан Помпео буде затверджений - ми будемо говорити з ним про те, що слід робити далі. Це ми і обговорювали з американською делегацією в Торонто ", - додав міністр.

Міністри закордонних справ "групи семи" на переговорах в Торонто обговорили окуповані Крим і Донбас, заявили, що Україну сприймають як невід'ємну частину вільного світу, загального демократичного простору.

Зараз ви читаєте новину «Майк Помпео продовжить підтримувати Україну по посту держсекретаря США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі