вівторок, 10 серпня 2021 00:04

Лукашенко розповів свою версію подій з бойовиками ПВК "Вагнер" у Мінську

Лукашенко розповів свою версію подій з бойовиками ПВК "Вагнер" у Мінську
Лукашенко розповів, хто "злив" вагнерівців. Фото: Белсат

Співробітникам КДБ Білорусі стало відомо про прибуття в країну в липні минулого року учасників ПВК "Вагнера" ​​після повідомлення білоруса, швидше за все, агента КДБ.

"Почнемо з того, що "вагнерівці" приїхали кудись, під Мінськом зупинилися. Вони випадково нарвалися на хлопця, який нас довів до відома. Чи був це КДБ Білорусі агент - не знаю, я в це не вникав. Швидше за все. Він сказав, що їдуть люди, колишні військові, підготовлені. Мені колишній керівник КДБ зателефонував. Я сказав: "Не поспішай, візьми під контроль, вони ж поки дій ніяких не роблять", - заявив журналістам самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час великої пресконференції.

Він назвав "брехнею" будь-яку іншу версію цих подій.

Лукашенко зазначив, що приїжджі підозріло часто міняли місце проживання. Було вирішено затримати "вагнерівців" після того, як співробітники спецслужби зважили ризики їх вільного переміщення по країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відповіли на звинувачення Лукашенка

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко наказав видати громадянство всім мігрантам з України. Він додав, що відносини між Україною і Білоруссю зараз знаходяться "в найнижчій точці".

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко розповів свою версію подій з бойовиками ПВК "Вагнер" у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі