пʼятниця, 19 березня 2021 17:37

Лукашенко назвав своїх прибічників кандидатами у президенти Білорусі

Лукашенко назвав своїх прибічників кандидатами у президенти Білорусі
Лукашенко вже обрав "міцних кандидатів" на роль наступного президента Білорусі. Фото: president.gov.by

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко представив своїх можливих наступників на посту глави держави.

Це він зробив під час зустрічі з працівниками підприємства "Молочний світ", пише Telegram-канал "Пул первого".

"Міцними кандидатами" на пост президента після Лукашенка виявились колишній голова МВС Юрій Караєв та голова Гроденської області Володомир Караник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красиво жити не заборониш. Показали справжні статки Лукашенка

"Один - генерал, другий - губернатор. Молоді, нове покоління, толкові, знають ціну цій країні. І таких уже, я так починаю приглядатися, виявляється, є в нас люди достойні, що знають країну. Вони й будуть конкурувати", - прокоментував Лукашенко.

Караєва у жовтні 2020 року призначили помічником президента та нагородили званням генерал-лейтенанта міліції. Він стверджував, що насильство силовиків проти мирних демонстрантів - це "охорона громадського порядку".

Караник став губернатором Гроденської області у серпні 2020 року. Він виправдовував насилля з боку силовиків та звинувачував мітингувальників у тому, що вони не визнавали своєї участі в акціях протесту.

Самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко "заспокоїв" білорусів заявою, що у країни ще будуть інші президенти.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко назвав своїх прибічників кандидатами у президенти Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі