понеділок, 23 листопада 2020 13:33

Лукашенко ліквідуватиме прогалини у вихованні чоловіків Білорусі

Лукашенко ліквідуватиме прогалини у вихованні чоловіків Білорусі
Олександр Лукашенко хоче боротись з відсутністю патріотизма у чоловіків Білорусі. Фото: zn.ua

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруським чоловікам не вистачає патріотизму і з цим потрібно вести боротьбу.

Бажання ліквідувати пробіли у вихованні чоловічої половини Білорусі Лукашенко озвучив на зустрічі з міністром оборони Віктором Хреніним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруський архієпископ прокляв Лукашенка й відлучив його від церки

Лукашенко вважає відсутність патріотизму головним недоліком, через який країною посипались протести. Відсутність любові до батьківщини президент підкреслив у чоловіків, які не служили в армії.

За словами Лукашенка, потрібно обговорити питання протидії деструктивним силам, які "намагаються розкачати країну".

"Або не просто розкачати, а й перевернути. Один з основних недоліків у цій ситуації - відсутність справжнього патріотизму, особливо в наших мужиків. Насамперед у тих, як бачимо по студентах, які не пройшли службу в збройних силах, які не пробували цього хліба. Тому в патріотичному вихованні в нас велика прогалина, її треба ліквідувати", - заявив Лукашенко.

Нещодавно стало відомо, що прессекретарка самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка Наталія Ейсмонт брала участь у вечірніх "зачистках" Мінська від революційних біло-червоно-білих стрічок й патріотичних муралів, що під прикриттям МВС регулярно влаштовуються наближеними до Лукашенка спортсменами-тітушками.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко ліквідуватиме прогалини у вихованні чоловіків Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі