середа, 05 травня 2021 15:14

Курортна країна посилила правила в'їзду для туристів

Курортна країна посилила правила в'їзду для туристів
Через спалах епідемії в Індії Танзанія припиняє авіасполучення з країною. Фото: pixabay.com

Через погіршення Covid-ситуації Танзанія з 4 травня змінила правила в'їзду для туристів. Обов'язковим став негативний ПЛР-тест, зроблений максимум за 72 години до прибуття в країну.

За 24 години до приїзду туристи мають також заповнити онлайн-форму, ідеться на сайті МОЗ країни. Після прибуття їм видадуть медичну картку з номером для безплатних дзвінків у разі виявлення симптомів хвороби.

Окрім цього, усім мандрівникам необхідно буде пройти посилений скринінг на Covid-19 і власним коштом зробити швидкий тест вартістю $25. Такий тест знадобиться й для транзитних поїздок.

На правах автономії до складу Танзанії входить відомий курорт Занзібар. Мандрівників закликають виконувати превентивні епідемічні вимоги: дезінфекція рук, збереження дистанції та маска на обличчі. Місцева влада стежитиме за дотриманням цих правил.

Через спалах епідемії в Індії Танзанія припиняє авіасполучення з країною. Ті, хто побував там упродовж останніх двох тижнів, зобов'язані відбути 14-денний карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болгарія відкриває туристичний сезон: дати та обмеження

З 15 травня українці зможуть подорожувати в Туреччину без ПЛР-тесту. Водночас туристам буде необхідно заповнити спеціальну форму перед вильотом. В електронній анкеті потрібно вказати паспортні дані, рейс і місце проживання в країні.

Зараз ви читаєте новину «Курортна країна посилила правила в'їзду для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі