неділя, 12 січня 2020 01:59

Королівська родина починає переговори з бунтівним подружжям

Королівська родина починає переговори з бунтівним подружжям
Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл хочуть вийти з королівської родини. Фото: Сплетник

У понеділок, 13 січня, королева Великої Британії та герцог Сассекський Гаррі зустрінуться у Сандрингемському палаці. Сторони починають переговори щодо подальшої долі подружжя герцога та герцогині Сассекських.

Принц Уельський Чарльз та герцог Кембриджський Вільям також будуть присутніми на переговорах, розповіли у Букінгемському палаці.

Сторони хочуть визначити нову лінію стосунків Гаррі та Меган з королівською родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська розкіш: показали найкращі вбарння Меган Маркл у 2019-му

Королева Єлизавета, Чарльз, Вільям та Гаррі мають передивитись ряд можливостей для роду Сассексів, зважаючи на те, що Гаррі та Меган відступають від обов'язків старших у роді.

Поки залишається невідомим, який обсяг повноважень готові продовжувати здійснювати Гаррі та Меган і який обсяг привілеїв готові полишити. Все це сподіваються врегулювати від понеділка і на наступних зустрічах.

Нагадаємо, принц Гаррі і його дружина Меган Маркл заявили, що хочуть вийти з королівської родини. Цю новину герцоги Сассекські повідомили на офіційній сторінці в Instagram.

На сайті Її Величності вийшло офіційне звернення, у якому йдеться, що "рішення остаточно ще не ухвалене".

Зараз ви читаєте новину «Королівська родина починає переговори з бунтівним подружжям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі