субота, 29 квітня 2017 06:06

Кіт таємно жив на дві родини

Кіт таємно жив на дві родини
Кіт по черзі жив у двох господарок. Фото: stuff.co.nz

Кіт Сімба з міста Інґлвуд у Новій Зеландії примудрився мати двох господарів. По черзі жив то в однієї, то в іншої родини. Власники про це не здогадувалися.

Господарка Сімби Ширлі Бишоп помічала, що іноді її вихованець зникає, пише stuff.co.nz. Десь блукає по кілька днів. Якось кіт повернувся додому зі швами й виголеним плечем. Ширлі зрозуміла, що його водили до ветеринара. Захотіла дізнатися, хто ще дбає про її улюбленця. Розмістила оголошення на Фейсбуці.

Завдяки соцмережі їй вдалося знайти другу родину Сімби. Виявилося, що кіт прибився до Майкели Грумбрідж. Жінки знайомі, працюють в одному офісі.

Сімба прийшов до будинку Майкели 9 місяців тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт-охоронець вигнав з подвір'я поштарку

"Він зайшов, скочив на диван і згорнувся калачиком, ніби жив тут завжди", – розповідає жінка.

Оскільки кіт був доглянутим, вона спробувала знайти його власника. Однак ніхто не відгукнувся. Майкела підгодовувала знайду. Охрестила його Скаженим Конем, бо "гасав будинком як навіжений".

Якось Сімба повернувся до неї після тижневої перерви. Був поранений. Вочевидь, його покусав собака. Майкела віднесла кота до ветклініки, де йому наклали шви. Таким кота й побачила перша господарка.

Тепер жінки домовилися, що доглядатимуть за спільним улюбленцем по черзі.

Більше 20 предметів білизни за чотири місяці вкрав норвезький лісовий кіт Реджинальд. 4-річний кіт живе разом з господарями в британському Фолкстоні, графство Кент. Приносить у дім труси, ліфчики, шкарпетки, колготи. Білизну краде в сусідів.

Зараз ви читаєте новину «Кіт таємно жив на дві родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі