вівторок, 14 квітня 2020 14:53

Кашпіровського закликали "врятувати світ", а він розповів про плюси коронавірусу

Кашпіровського закликали "врятувати світ", а він розповів про плюси коронавірусу
Анатолій Кашпіровський у своїх відеороликах лікує на відстані і проводить просвітницьку роботу. Фото: скриншот із відео

Радянський психотерапевт та ідеолог альтернативної медицини Анатолій Кашпіровський лікує через YouTube та аналізує коронавірус.

Новина номер один: мемний психотерапевт з 90-х Анатолій Кашпіровський нікуди не зникав. Виявляється, відомий "цілитель" давно перебрався на YouTube.

Новина номер два: його новий ролик "Оздоровчий сеанс" приносить "Пробудження", за що глядачі висловлюють безмежну подяку в коментарях. У зв'язку з коронавірусною кризою нова хвиля уваги захлеснула Кашпіровського.

У коментарях можна зустріти безліч заяв, що після сеансу "минув хрускіт", "посвітліли вени на ногах", "минули напруження і біль у шиї". Крім того, глядачі просили Кашпіровського провести сеанс проти коронавірусу і за зручної нагоди "врятувати людство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені дуже шкода. Пандемія мала статися": Стівен Кінґ розповів про "коронавірус" у своєму старому романі

За кілька днів ролик набрав понад 130 тис. переглядів. Сьогодні, крім прихильників, там також розважаються тролі, дякуючи Кашпіровському за третю ногу або вирослі роги.

Компанія Dove вирішила підтримати лікарів зворушливим відеороликом "Відвага прекрасна", показавши наслідки тривалого носіння маски.

Зараз ви читаєте новину «Кашпіровського закликали "врятувати світ", а він розповів про плюси коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі