неділя, 09 серпня 2020 01:20

Кандидатка у президенти Білорусі покинула домівку в цілях безпеки

Кандидатка у президенти Білорусі покинула домівку в цілях безпеки
Довірена особа Тихановської не виходить на зв'язок. Фото: Reuters

Кандидатка у президенти Білорусі Світлана Тихановська покинула свою квартиру в Мінську з безпекових міркувань. і знаходиться в оточенні членів свого штабу

Приблизно з 15 години суботи не виходить на зв'язок представник штабу Тихановської та її довірена особа Олег Моїсеєв, який був викликаний на бесіду в МВС не виходить на зв'язок. Про це повідомила прес-секретар кандидата Анна Красуліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Білорусі: силовики затримали велосипедистів

"Після затримання двох своїх основних помічників Світлана Тихановська була змушена покинути свою квартиру і зараз вона знаходиться в Мінську в оточенні членів штабу і журналістів. Ночувати вдома Тихановська не буде, щоб не залишатися одною. Але вона не покидає Мінськ, залишається на території міста", - сказано в повідомленні.

У Білорусі на президентських виборах достроково проголосували 32,24% виборців. Дострокове голосування розпочалося 4 серпня і триватиме до 8 серпня включно. У Брестській області зафіксували явку на рівні 30,11%, у Вітебській - 30,86%, Гомельській - 42,72%, Гродненській - 30,02%, Мінській - 29,09%, Могильовській - 37,85%. У Мінську достроково проголосували 26,45% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Кандидатка у президенти Білорусі покинула домівку в цілях безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі