пʼятниця, 19 серпня 2016 16:09

"Калашников" відкриває магазин у московському аеропорту

"Калашников" відкриває магазин у московському аеропорту

Концерн "Калашников" виробник відомих у всьому світі автоматів АК, відкриє магазин у московському аеропорту "Шеремєтьєво".

Про це повідомляє "Reuters".

У фірмовому магазині концерну продаватимуть сувенірну продукцію на зразок ручок, парасольок, шапок, камуфляжних курток і футболок з написами "Я люблю АК", повідомив агентству представник аеропорту. За його словами, магазин пропонуватиме і пластикові моделі зброї, але з урахуванням вимог безпеки.

"Калашников" - це один із найпопулярніших брендів, про які згадує більшість людей у світі, коли вони чують про Росію", - заявив головний маркетолог концерну Володимир Дмітрієв. - Тому ми дуже раді надати можливість всім забрати додому з Росії сувенір з брендом нашої компанії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Калашников" не пускають на ринки США

Вперше автомати конструкції Михайла Калашникова почали випускати в Радянському Союзі 1948 року. Дотепер завдяки винятковій простоті та ефективності автомати Калашникова різних серій є одними з найпопулярніших штурмових гвинтівок у світі.

Зараз ви читаєте новину «"Калашников" відкриває магазин у московському аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі