вівторок, 17 жовтня 2023 13:26

Ізраїль поки не розпочинатиме наземну операцію в Секторі Гази - ЗМІ назвали нову причину

Ізраїль поки не розпочинатиме наземну операцію в Секторі Гази - ЗМІ назвали нову причину
Ізраїль знову відтермінує наземну операцію в Секторі Гази. Фото: spiegel.de

Ізраїль, ймовірно, не розпочинатиме військову наземну операцію в Секторі Гази, поки триватиме візит президента США Джо Байдена до країни.

З'являється "дедалі більше ознак" того, що операція ізраїльських сил оборони (ЦАХАЛ) у Секторі Гази поки не розпочинатиметься. Про це пише німецьке видання Der Spiegel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колони з гуманітарною допомогою вирушили з Єгипту до Сектора Гази

Очікується, що Байден прибуде до Ізраїлю сьогодні, 17 жовтня. У ході візиту запланована, зокрема, зустріч президента США із прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньяху.

За інформацією видання, практично неможливо, щоб Ізраїль "виступив проти Байдена щодо розміщення наземних військ під час його візиту".

Про візит президента США Джо Байдена до Ізраїлю повідомив держсекретар Ентоні Блінкен. У Білому домі зазначили, що президент Байден вирушить до Ізраїлю, щоб продемонструвати свою непохитну підтримку і провести консультації щодо наступних кроків.

Байден також вирушить до Йорданії, де зустрінеться з королем Абдаллою, президентом Єгипту та президентом Палестинської автономії.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль поки не розпочинатиме наземну операцію в Секторі Гази - ЗМІ назвали нову причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі