вівторок, 06 жовтня 2020 15:17

З таїландської в'язниці відпустили 16 українців

З таїландської в'язниці відпустили 16 українців
Двом українцям скоротили тюремний термін на 1/6 без урахування проведеного у виправній установі часу, сімом наполовину скоротили строк, що залишився. Фото: Pixabay

З нагоди дня народження короля Таїланду Рами Х продовжується помилування засуджених, під яке потрапляють також громадяни України.

Королівське помилування отримали 16 українців, повідомили в посольстві України в Таїланді.

Двом українцям скоротили тюремний термін на 1/6 без урахування проведеного у виправній установі часу, сімом наполовину скоротили строк, що залишився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зек, якого помилував Зеленський, знову почав грабувати

Решта семеро були повністю звільнені з-під варти.

"Посольство й надалі докладатиме максимальних зусиль для забезпечення дотримання законних прав та інтересів усіх громадян України в Таїланді, Лаосі і М'янмі, в тому числі тих, хто поки що перебуває в місцях позбавлення волі цих країн", - додали в посольстві.

Король Таїланду Маха Ваджіралонгкорн оголосив про шлюб із начальницею своєї охорони, генералом Сутхідою Тиджаї. Королева Сутхіда отримала право на всі привілеї відповідно до титулу і статусу сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «З таїландської в'язниці відпустили 16 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі