четвер, 10 березня 2022 18:49

Хакери виклали бази даних Роскомнагляду, який займається цензурою

Хакери виклали бази даних Роскомнагляду, який займається цензурою
Хакери долучилися до війни проти Росії. Фото: Pexels

Хакери Anonymous опублікували бази даних Роскомнагляду.

Це відомство відповідальне за моніторинг, контроль та цензуру російських ЗМІ, йдеться на їхньому сайті.

Хакерам вдалось опублікувати понад 340 тис. файлів Роскомнагляду в Республіці Башкортостан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери оприлюднили переписку проросійських колаборантів з кураторами з ФСБ

"Діяльність Роскомнагляду завжди є предметом суспільного інтересу як для населення Росії, так і для всього світу. Їхні останні дії лише підкреслили це. Роскомнагляд давав вказівки про те, що можна говорити, і наказав ЗМІ видалити сюжети, які називають вторгнення Росії в Україну вторгненням. У відповідь на факти перевірки Facebook заяв Росії про війну Роскомнагляд почав обмежувати доступ до Facebook, а потім заблокував його. Роскомнагляд також погрожував заблокувати доступ до російської Вікіпедії через їх статтю про вторгнення Росії в Україну. Це слідує за усталеною історією подібних дій у минулому", - йдеться у повідомленні.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Хакери виклали бази даних Роскомнагляду, який займається цензурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі