вівторок, 19 липня 2022 16:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Грозєв відповів, без чого Путін не зможе виграти війну проти України

Грозєв відповів, без чого Путін не зможе виграти війну проти України
Президент Російської Федерації Володимир Путін у паніці, заявив розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв. Фото: eastnews.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін, найімовірніше, усвідомлює, що його війна проти України – неуспішна. Тому перебуває в паніці.

Публічними виступами диктатор намагається "якось врятувати свою репутацію". У цьому переконаний розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв, про що розповів в ефірі телеканалу Freeдом 18 липня.

"Я не можу собі уявити ситуацію, у якій Путін вважає, що його "операція" успішна, навіть напівуспішна. Тому всі його виступи останніх тижнів можна вважати за спробу якось врятувати свою репутацію", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов повідомив про приховане рішення Кремля

Без оголошення мобілізації в країні-загарбниці Путін не зможе продовжувати війну проти українського народу, а виграти й поготів.

"Цей факт, що він не хоче піти на офіційну мобілізацію, означає, що він розуміє: навіть це прозомбоване суспільство Росії не готове до цього. Тому, що надто багато, десятки тисяч матерів і батьків уже розповідають друзям і родичам, що зниклі сини або чоловіки не повертаються. А він не попереджав суспільство, що буде така ціна", – пояснив Грозєв.

Тому в РФ проводитимуть приховану мобілізацію. Однак її ресурси не нескінченні.

"Моє розуміння – що в нього (Путіна. – Gazeta.ua) стан паніки. Його ізоляція додає йому стресу, тому що він не очікував цього", – наголосив розслідувач Bellingcat.

За 142 дні Збройні сили України знищили 38 тис. російських окупантів, 3866 їхніх броньованих машин, 1672 танків і 220 літаків.

Окупанти бунтують у своїх підрозділах і пишуть рапорти.

Також калічать самі себе, щоб їх визнали непридатними для війни в Україні, стріляють собі в ноги. Про самостріли росіян повідомляла розвідка.

Зараз ви читаєте новину «Грозєв відповів, без чого Путін не зможе виграти війну проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі