вівторок, 01 грудня 2020 11:39

Держава платитиме за комуналку громадян, які працюють із дому

Держава платитиме за комуналку громадян, які працюють із дому
Податкове законодавство Німеччини передбачає право на знижки, тільки якщо одна з кімнат використовується виключно як офіс. Фото: pixabay.com

Щоб допомогти компенсувати витрати на опалення, електрику й інші рахунки в Німеччині планують запровадити податкову знижку для людей, які віддалено працюють під час карантину.

Коаліція Анґели Меркель узгодила пропозицію, яка дозволить співробітникам, що працюють з дому, скоротити річний податковий рахунок на €5 за робочий день до максимальної суми €600 на рік, повідомляє The Local.

Податкове законодавство Німеччини передбачає право на знижки, тільки якщо одна з кімнат використовується виключно як офіс. Але через пандемію Covid-19 мільйони людей працюють віддалено, через що зростає кількість закликів до пом'якшення правил.

Близько 56% німецьких співробітників потенційно можуть тимчасово працювати з дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви розумієте українську?" - Меркель розпитувала Тихановську про Україну

Німеччина планує передати українським військовим 20 апаратів штучної вентиляції легень Life Base III. Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Держава платитиме за комуналку громадян, які працюють із дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі