понеділок, 14 лютого 2022 04:37

Головоломка допомогла врятувати пенсіонерку від психічно хворого нападника

Головоломка допомогла врятувати пенсіонерку від психічно хворого нападника
Правоохоронці змогли затримати нападника. Фото: Reuters

В американському штаті Іллінойс голий психічно хворий чоловік увірвався до помешкання пенсіонерки 80-річної Деніз Холт та 17 год. тримав її у заручниках.

Врятувати жінку допомогла гра Wordle, у якій користувачі мають відгадати слово з п'яти букв, пише The Guardian. Пенсіонерка щодня надсилала своїй доньці результати гри. 5 лютого жінка не отримала жодного повідомлення від матері, тому вирішила викликати поліцію.

"У селищі Лінкольнвуд 32-річний зловмисник увірвався в будинок, коли жінка саме спала в ліжку. Він направив на неї ножиці, спливаючи кров'ю через порізи від розбитого вікна. Спершу він сів біля пенсіонерки, а потім запропонував їй разом піти у душ. Урешті він закрив її у підвалі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річний хлопець отримав ступінь бакалавра з фізики

Тим часом поліція уже їхала до будинку жертви. Після кількох годин протистояння правоохоронці змогли затримати нападника. Наразі йому висунули низку звинувачень: вторгнення до будинку із застосуванням смертоносної зброї, викрадення з обтяжливими обставинами та напад на охоронця порядку.

Холт під час інциденту не постраждала і вважає, що їй дуже пощастило.

Wordle — це гра, яка щодня оновлюється і дає користувачам шість спроб для того, аби вгадати слово. Її запустили у жовтні 2021-го. Гра швидко почала набирати популярність, тож видання NYT викупило права на неї, щоб розмістити на своєму сайті. У Wordle щодня грають мільйони людей в США.

Зараз ви читаєте новину «Головоломка допомогла врятувати пенсіонерку від психічно хворого нападника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі