пʼятниця, 18 жовтня 2024 09:28

Гарріс змінює стратегію та посилює нападки на Трампа - ЗМІ

Гарріс змінює стратегію та посилює нападки на Трампа - ЗМІ
Кандидатка у президенти США Камала Гарріс змінює свою стратегію. Фото: gettyimages.com

Кандидатка в президенти Сполучених Штатів від Демократичної партії Камала Гарріс змінює стратегію своєї передвиборчої кампанії.

Вона намагається залучити на свій бік більше чоловіків та республіканців. Про це повідомляє Reuters із посиланням на неназваних співрозмовників серед демократів, обізнаних в цьому питанні.

Гарріс посилює нападки на свого опонента від республіканців Дональда Трампа. Це відбувається на тлі того, що останні опитування показують, що кандидат від Республіканської партії досягає значних успіхів.

Згідно з опитуваннями громадської думки та за внутрішніми передвиборчими опитуваннями, на які посилаються джерела в Демократичній партії, Гарріс статистично перебуває в рівних умовах з Трампом у ключових штатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп звинуватив Зеленського у початку війни

Видання зазначає, що це момент розчарування для бурхливої ​​кампанії, яка розпочалася з величезним стрибком ентузіазму та внесків коштів, коли Гарріс замінила чинного президента США Джо Байдена в липні, провела потужний з'їзд Демократичної партії та була визнана переможницею своїх єдиних дебатів із Трампом.

Радник демократів розповів, що після кількох тижнів зосередження на політиці та спроб самоствердитись на національній сцені, Гарріс повертається до своєї "прокурорської позиції". Таким чином вона сподівається продемонструвати силу виборцям, яких може привабити імідж сильного лідера Трампа.

Під час вечірнього мітингу 14 жовтня в Ері, штат Пенсильванія, вона зробила рідкісний крок, показавши фрагменти висловлювань Трампа про "ворога всередині" США, щоб утвердити свій аргумент про те, що він становить небезпеку для країни.

Останніми днями троє донорів Трампа розповіли Reuters, що вони відчувають дедалі більшу впевненість щодо шансів республіканця, зазначивши зміщення уваги американців на імміграції та успіх останніх мітингів Трампа.

Внутрішні опитування передвиборчої кампанії Гарріс показують, що вона в межах похибки в кожному із семи ключових штатів, повідомили два співрозмовники. Ще один співрозмовник додав, що показники практично рівні в Пенсильванії, значно підвищились у Вісконсині та знизилися в Мічигані.

У середньому 50% американських виборців підтримують віцепрезидентку та кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

Колишнього президента республіканця Дональда Трампа підтримують 49%. Про це свідчать результати оновленого середнього опитування CNN Poll of Polls.

Зараз ви читаєте новину «Гарріс змінює стратегію та посилює нападки на Трампа - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі