четвер, 10 березня 2022 15:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Естонія не видаватиме візи майже всім росіянам

Естонія не видаватиме візи майже всім росіянам
Естонія наклала санкції до закінчення війни. Фото: Pexels

Естонія тимчасово припиняє видачу віз категорій C і D громадянам РФ.

Не видаватимуть нові візи, поки Кремль не припинить війну проти України, повідомила міністерка закордонних справ країни Ева-Марія Лійметс, передає Forbes.

Країна продовжить приймати заяви на отримання візи від громадян РФ, у яких на території Естонії проживають родичі, від тих, хто має гуманітарні причини, а також від хворих родичів і тих, хто проходить в країні лікування.

Естонія підтримує перспективи вступу України до ЄС. Країна передала українській армії снаряди для американських протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Естонія не видаватиме візи майже всім росіянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі