вівторок, 04 липня 2023 22:16

"Друга армія світу". Медведєв запропонував долучити до війни браконьєрів

"Друга армія світу". Медведєв запропонував долучити до війни браконьєрів
Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв придумав, де взяти техніку для "другої армії" світу. Фото: Getty Images

У Росії хочуть конфісковувати техніку у браконьєрів і відправляти її на фронт російським військовим.

Таке запропонував заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв заговорив про компроміси у війні

"Я отримую інформацію, про це пишуть, та й журналісти висловлюються, воєнкори висловлюються про те, що в різних регіонах нашої країни знаходиться доволі багато конфіскату у браконьєрів, різних контрабандистів та інших порушників. Це техніка, яка може бути використана в зоні "спеціальної військової операції", – заявив він.

За словами Медведєва, йдеться про швидкохідні катери, автомобілі, гусеничну та іншу техніку. Він також наголосив, що таких засобів "безумовно зараз потребують наші збройні сили, незважаючи на те, що ми істотно наростили темпи поставок".

Раніше у своїх дописах Медведєв заявляв, що війна в Україні "дуже надовго" і загрожував "превентивним ядерним ударом".

За час повномасштабного вторгнення російські посадовці, політики та близькі до влади підприємці стали вживати більше алкоголю. Багато говорять про залежність колишнього президента РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Друга армія світу". Медведєв запропонував долучити до війни браконьєрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі