середа, 27 червня 2018 11:57

Дитина знайшла пістолет у меблевому магазині і вистрілила

Дитина знайшла пістолет у меблевому магазині і вистрілила
Ikea сповідує принцип "без зброї", кажуть у компанії

6-річний хлопець із американського штату Індіана побачив на дивані у меблевому магазині Ikea пістолет. Дитина кілька хвилин грала з ним, а потім вистрілила у подушку.

У результаті випадку ніхто не постраждав. Зброю загубив один із відвідувачів, повідомляє ВВС.

Власник пістолета сів випробувати один із диванів. Зброя випала на подушку. Він не помітив цього і пішов далі. Зникнення помітив, коли почув постріл.

"Як тільки власник зброї усвідомив, що в магазині виник переполох, то швидко відгукнувся і повністю співпрацював зі слідством", - кажуть у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заарештований власник кафе, який розстріляв відвідувачів

Компанія Ikea висловила "щирі вибачення" сім'ї дитини. Правила магазинів забороняють проносити зброю на їхню територію. "Безпека споживачів та співробітників є пріоритетом", - йдеться в повідомленні.

Чоловікові навряд чи висунуть звинувачення, зазначив місцевий адвокат Гай Релфорд. Порушення політики "без зброї" не є порушенням законодавства.

"Бути бовдуром не є кримінальним злочином у штаті Індіана та в більшості інших місць", - сказав Релфорд.

Помічник народного депутата Юлія Мамчура поранив 14-річного хлопця гумовою кулею із травматичного пістолета. Дитині надали медичну допомогу. Інцидент стався на стадіоні в місті Вишневому на Київщині. Помічник Мамчура був нетверезий і поцілив у хлопця ненавмисне, кажуть правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Дитина знайшла пістолет у меблевому магазині і вистрілила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі