субота, 02 листопада 2019 13:33

Ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг

Ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг
Леонардо Ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг. Фото:Instagram актора

Леонардо Ді Капріо зустрівся з екоактивісткою зі Швеції 16-річною Гретою Тунберг.

Спільне фото актор опублікував у Instagram.

"В історії є лише кілька прикладів, коли в поворотні моменти голоси починають звучати голосніше і здатні змінювати світ. Історія розсудить, що ми робимо сьогодні, щоб майбутні покоління змогли насолоджуватися життям на планеті, яку ми так безумовно сприймали як належне. Я сподіваюся, що послання Грети — це тривожний сигнал для всіх світових лідерів про те, що пора бездіяльності закінчилася", — написав Ді Капріо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна екоактивістка Грета Тунберг відмовилась від премії з екології

Він наголосив, що завдяки Греті й молодим активістам, з оптимізмом дивиться у майбутнє.

"Для мене було честю провести час з Гретою. Ми домовилися підтримувати один одного в нашому прагненні забезпечити світле майбутнє нашої планети", — додав актор.

Леонардо Ді Капріо підтримує екологічні ініціативи. У нього є фонд, який фінансує різні організації по захисту навколишнього середовища. Нещодавно актор інвестував в екологічний взуттєвий бренд.

Надемоційну промову шведської екоактивістки Грети Тунберг, яку та виголосила на саміті ООН з питань зміни клімату перетворили на несамовиту метал-композицію. Також її супроводили відповідними відеоефектами.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо зустрівся з Гретою Тунберг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі