понеділок, 16 лютого 2009 15:02

Чорноморський флот скоротять на дев"ять тисяч людей

Чорноморський флот скоротять на дев"ять тисяч людей
Чорноморський флот Російської Федерації планується скоротити на 9 тис. людей. Про це сьогодні на прес-конференції в Москві повідомив голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин.

"За останніми даними, на ЧФ РФ буде скорочено близько 3 тис. військовослужбовців і близько 6 тис. вільнонайманої", - сказав Куніцин, якого цитує "УНІАН".

У той же час він підкреслив, що скорочення Військово-морських сил України не планується. "Я думаю, вони (ВМС) будуть зміцнюватися", - сказав Куніцин.

Він зазначив, що в складі ЧФ СРСР служило близько 137 тис. чоловік, а ЧФ РФ і ВМС України разом складають близько 25 тис. осіб. У той же час, в цілому кількість кораблів зменшилася з 1200 одиниць у 10 разів.

Звільнення такої великої кількості людей ускладнює ситуацію з працевлаштуванням

За словами Куніцина, звільнення такої великої кількості людей ускладнює ситуацію з працевлаштуванням населення. За його словами, 50% мешканців міста на сьогоднішній день зайняті у сфері послуг і торгівлі.

Разом з тим він в черговий раз відзначив, що для створення нових робочих місць у місті необхідно створити спеціальну економічну зону, щоб звільнити учасників економічної діяльності від податків.
Зараз ви читаєте новину «Чорноморський флот скоротять на дев"ять тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі