четвер, 24 березня 2022 09:09

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це приклад подвигу для всіх нас" - президент Литви підтримав українців у героїчній боротьбі

"Це приклад подвигу для всіх нас" - президент Литви підтримав українців у героїчній боротьбі
Президент Литви записав відео у підтримку українського народу. Фото: twitter.com/GitanasNauseda/

Президент Литви Гітанас Науседа підтримав народ України в його героїчній боротьбі проти російських окупантів.

Він наголосив, що численні злочини Росії зневажають та ненавидять в усьому світі. Незліченні жертви цієї війни не будуть забуті, а український народ відсвяткує свою перемогу, сказав Науседа у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи у Бердянську: десантний корабель РФ побачив дно моря

"Місяць тому на вашу країну жорстоко напала Росія. Сьогодні ви тримаєтеся гордо, твердо і вільно і готові дати відсіч загарбникам. Литовський народ вітає українських героїв. Те що ви змагаєтеся за кожну п'ядь рідної землі, є прикладом подвигу для всіх нас. Слава Україні - це те, чим всі захоплюються зараз. Ми також бачимо ганебні дії ваших ворогів. Ви боретеся хоробро, і ви - не самі. Кожна волелюбна людина чи країна готова вас підтримати. Литовський народ підтримує вас усіма можливими способами. Ваша боротьба - наша боротьба, Ваш біль - наш біль. А ваша свобода - наша свобода. За вашу і нашу свободу. Слава Україні", - сказав.

В Україну з часу початку повномасштабної агресії РФ прибув перший іноземний міністр оборони. Київ відвідав литовський колега Олексія Резнікова Арвідас Анушаускас. Литва першою передала Україні переносні ЗРК Stinger, нагадав міністр оборони.

Зараз ви читаєте новину «"Це приклад подвигу для всіх нас" - президент Литви підтримав українців у героїчній боротьбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі