неділя, 03 грудня 2023 22:42

ЦАХАЛ вбив кількох командирів ХАМАСу та анонсував потужну атаку на півдні Гази

ЦАХАЛ вбив кількох командирів ХАМАСу та анонсував потужну атаку на півдні Гази
Ізраїль відновив бойові дії у Секторі Гази. Фото: eastnews.ua

Армія Ізраїлю відновила бойові дії на півдні Сектору Гази.

Були знешкоджені кілька командирів ХАМАСу. Про це сказав начальник штабу Армії оборони Ізраїлю генерал-лейтенант Герці Галеві, виступаючи перед військами, повідомляє Times of Israel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки Ізраїлю коштує війна проти ХАМАСу

"Учора, сьогодні ми вбили командирів батальйонів (ХАМАС - Gazeta.ua), командирів рот і багатьох оперативників. І вчора вранці ми розпочали такий самий рух на півдні Сектора Газа. Він буде не менш потужним, ніж (операції на півночі Гази - Gazeta.ua), він матиме не менші результати. Командири ХАМАС зустрінуться з ЦАХАЛом всюди", - додав Галеві.

Непідтверджені повідомлення про появу ізраїльських військових у Секторі Гази почали з'являтися минулої доби. До цього арабомовний речник ЦАХАЛу підполковник Авіхай Адрі заявив, що палестинці у деяких районах міста Хан-Юніс повинні переміститися до визначених безпечних зон.

1 грудня Армія оборони Ізраїлю офіційно оголосила про завершення перемир'я з ХАМАС і відновлення бойових дій у Секторі Гази.

Минулого тижня Ізраїль підписав з ХАМАСом угоду про тимчасове припинення вогню на території Сектору Газа та звільнення заручників. В результаті домовленостей було звільнено близько сотні заручників, захоплених бойовиками ХАМАС.

Зараз ви читаєте новину «ЦАХАЛ вбив кількох командирів ХАМАСу та анонсував потужну атаку на півдні Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі