пʼятниця, 16 червня 2023 09:55

Бояться дронів: під час виступу Путіна на форумі в Санкт-Петербурзі глушитимуть інтернет

Бояться дронів: під час виступу Путіна на форумі в Санкт-Петербурзі глушитимуть інтернет
На економічному форумі в РФ глушитимуть мобільний інтернет під час виступу диктатора Володимира Путіна. Фото: t.me/faridaily24

Під час виступу російського диктатора Володимира Путіна на Санкт-Петербурзькому економічному форумі у п'ятницю, 16 червня, там відключать мобільний інтернет.

Усі комунікації будуть глушити, щоб уникнути можливих атак дронів. Про це повідомляє російський Telegram-канал Faridaily.

Журналістка Фаріда Рустамова посилається на співробітницю одного з операторів зв'язку, а також учасницю форуму, яка дізналася цю інформацію від організаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зібрався у державу НАТО

Російське Мінцифри наказало відключати інтернет локально ‒ тільки на території конгресно-виставкового центру "Експофорум", де проводиться ПМЕФ.

Водночас у прес-службі Росконгресу, який організовує форум, заявили, що перебої з мобільним інтернетом можливі нібито через технічні роботи.

"У зв'язку з проведенням технічних робіт на інфраструктурі мобільних операторів тимчасово не буде доступу до інтернету з мобільних пристроїв на майданчику ПМЕФ 16.06.2023", ‒ цитує організаторів російське агентство ТАСС.

Журналісти нагадують, що мобільний інтернет також обмежували із 7 по 9 червня в Сочі та Адлері куди приїжджав Путін.

Найближчими місяцями в Росії може відбутися зміна режиму. Людина, яка, швидше за все, стане наступником Путіна, не хто інший, як засуджений злочинець, який пройшов шлях від ресторатора до голови ПВК "Вагнер", Євген Пригожин. Так вважає американський професор політології українського походження Олександр Мотиль.

Зараз ви читаєте новину «Бояться дронів: під час виступу Путіна на форумі в Санкт-Петербурзі глушитимуть інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі