субота, 20 січня 2024 06:10

Борис Джонсон може підтримати Трампа. Але назвав умову

Борис Джонсон може підтримати Трампа. Але назвав умову
Колишній британський прем'єр Борис Джонсон може підтримати Дональда Трампа. Фото: gettyimages.com

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може підтримати Дональда Трампа як наступного президента США.

Однак, тільки за умови, що він підтримає Україну. Про це пише Politico.

За словами Джонсона, Трамп може бути "саме тим, що потрібно світові", у разі якщо підтримає Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський запросив Трампа в Україну

"Ми всі повинні подорослішати й звикнути до цієї перспективи. Якщо він вчинить правильно і підтримає українців, а я вірю, що він це зробить, президентство Трампа може стати великою перемогою для світу", - сказав Джонсон.

Він також наголосив, що нині "світові потрібен лідер, чия готовність застосувати силу та абсолютна непередбачуваність є головним стримуючим фактором для ворогів Заходу".

Джонсон назвав Трампа "палким прихильником вільних ринків і капіталізму, який зацікавлений у належній угоді про вільну торгівлю з Великою Британією".

"Трамп - ваша людина", - додав Джонсон.

Він нагадав, що Трамп був першим президентом США, який заступився за Україну, надавши їй у 2018 році протитанкову зброю Javelin, яка стала вирішальною у битві за Київ.

Претендент на пост президента США Дональд Трамп заявляв, що має "план" із забезпечення миру в Україні протягом 24 годин у разі повернення на найвищу посаду.

Після перемоги на праймериз у штаті Айова на початку тижня він знову повторив, що в разі перемоги на виборах "дуже швидко" завершить війну.

Зараз ви читаєте новину «Борис Джонсон може підтримати Трампа. Але назвав умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі