вівторок, 08 червня 2021 01:36

Білоруські пропагандисти намагаються приховати тортури над Протасевичем: з'явились вирізані фрагменти з інтерв'ю

Білоруські пропагандисти намагаються приховати тортури над Протасевичем: з'явились вирізані фрагменти з інтерв'ю
З'явилися вирізані сцени з інтерв'ю Протасевича. Фото: ОНТ

Режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка продовжує спроби видати "інтерв'ю" заарештованого опозиційного журналіста Романа Протасевича пропагандистським ЗМІ за добровільне.

Через кілька днів після того, як на пропагандистському телеканалі ОНТ вийшло півторагодинне відео, на якому Протасевич "визнається" у всіх осудних йому злочинах і обумовлює білоруську опозицію, державне агентство БелТА опублікувало раніше непоказані кадри з полоненим.

Зокрема, на одному з фрагментів журналіст зі сльозами на очах запитує, чи можна йому покурити. На іншому - коли відзнятий матеріал покажуть в ефірі.

"Схоже, що Протасевича змушували?" - задаються питанням в БелТА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО пригрозило Путіну та Лукашенку

23 травня білоруський режим Лукашенко звернувся до примусової посадки літака компанії Ryanair, що летів з Афін до Вільнюса, з метою затримання опозиційного журналіста Романа Протасевича, який знаходився на борту.

3 червня білоруське пропагандистське телебачення продемонструвало "інтерв'ю" з Протасевичем, в якому блогер обумовлює себе, засуджує опозиційну діяльність проти Лукашенка і висловлюється в підтримку режиму.

Зараз ви читаєте новину «Білоруські пропагандисти намагаються приховати тортури над Протасевичем: з'явились вирізані фрагменти з інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі