неділя, 27 грудня 2020 11:44

Білорусь розпочала черговий недільний марш

Білорусь розпочала черговий недільний марш
Недільні марші в Білорусі не припиняються з серпня. Фото Tut.by.

Акції опозиційного недільного маршу 27 грудня активісти Білорусі почали проводити в різних районах Мінська та інших містах країни з самого ранку. До Мінська за традицією введено спецтехніку силовиків. Про це повідомляє портал Tut.by.

"У неділю вранці в Мінську помітили спецтехніку. У деяких районах столиці з ранку провели акції солідарності з БЧБ-прапорами, а в окремих пройшлися маршами", - йдеться в повідомленні.

Видання публікує фото і відео від читачів, на яких зображено ранкові акції у Мінську, в районі метро Спортивна, у приміській Малинівці та інших містах, наприклад, у Гродно.

Є також дані про введення до білоруської столиці великої колони спецтехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ хоче створити в Білорусі партію, яка буде виступати за дружбу з Росією, але проти Лукашенко - ЗМІ

Білорусі з серпня тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів. Режим Олександра Лукашенка, який оголосив себе переможцем на цих виборах і не був визнаний більшістю європейських країн, розпочав кампанію жорстоких репресій проти учасників мирних протестів.

Зараз ви читаєте новину «Білорусь розпочала черговий недільний марш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі