середа, 30 вересня 2020 08:57

Байден: Трамп - маріонетка Путіна

Байден: Трамп - маріонетка Путіна
Трамп досі не відреагував на інформацію про російські спецпідрозділи, які пропонували пов'язаним з Талібаном бойовикам винагороду за вбивство американських солдатів. Фото: Reuters

Кандидат у президенти США Джо Байден назвав нинішнього президента Америки Дональда Трампа "маріонеткою" президента РФ Володимира Путіна.

Про це він заявив під час перших публічних дебатів у Огайо.

"Я зустрічався віч-на-віч із Путіним та твердо заявляв йому, що ми не прийматимемо його нісенітниць. Трамп же є маріонеткою Путіна", - сказав демократ.

Байден аргументував це тим, що Трамп досі не відреагував на інформацію про російські спецпідрозділи які, як повідомлялося у ЗМІ, пропонували пов'язаним з "Талібаном" бойовикам винагороду за вбивство американських військових в Афганістані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп із Байденом влаштували жорстку перепалку на передвиборчих дебатах

29 лютого США і "Талібан" підписали угоду, яка має покласти край 18-річній війні в Афганістані. В угоді йдеться про поступове виведення американських військ та їхніх союзників.

1 березня Трамп заявив про початок виведення військ США з Афганістану.

Водночас президент Афганістану заявив, що не відпускатиме полонених талібів, як того вимагає угода США та "Талібану".

На початку липня в "Нью-Йорк таймс" із посиланням на джерела в розвідці США написали, шо Росія пропонувала гроші бойовикам "Талібану" за вбивства американських військових в Афганістані.

Зараз ви читаєте новину «Байден: Трамп - маріонетка Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі