понеділок, 22 лютого 2021 04:27

Байден створив 3 центри протидії РФ

Байден створив 3 центри протидії РФ
При цьому впливати на Сполучены Штати і НАТО, як упевнений Юнус, Кремль зараз практично не може. Фото: flickr

Щойно Джо Байден повністю отримав повноваження глави американської держави, ним було створено 3 урядові центри з протидії впливу РФ.

Про це колишній голова апарату уряду Азербайджану, а нині політолог Раміс Юнус, Вашингтон, США, розповів в ефірі програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на "Еспресо.TV".

"У Вашингтоні нова адміністрація створила конкретні центри - у Пентагоні, у Раді національної безпеки, у Держдепі. По всіх напрямках це йде... Москва це розуміє, Москва обкопується, як ніби на Москву сьогодні насуваються і вони окопуються", - зазначив гість програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Північний потік-2": у Байдена думають над новими санкціями

При цьому впливати на Сполучені Штати і НАТО, як упевнений Юнус, Кремль зараз практично не може, чого не можна сказати про офіційний Париж і Берлін.

Президент США Джо Байден розглядає запровадження нових санкцій проти Кремля, їхня мета – зупинити будівництво газопроводу "Північний потік-2". Він вважає, що будівництво газопроводу невигідно для Європи.

Зараз ви читаєте новину «Байден створив 3 центри протидії РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі