субота, 06 липня 2024 07:40

Байден відповів на закиди щодо свого здоров'я

Байден відповів на закиди щодо свого здоров'я
Президент США Джо Байден відповів на закиди щодо стану свого здоров'я. Фото: pravda.com.ua

Президент США Джо Байден під час телеінтерв'ю ABC відмовився від незалежного медичного обстеження, яке підтвердило б, що він готовий відбути ще один термін на посаді.

А свій провал на дебатах з Дональдом Трампом він пояснив "поганим епізодом". Байден також заявив, що у нього "немає ознак будь-якого серйозного захворювання". Про це пише AP.

"Послухайте, у мене щодня проходить когнітивний тест. Щодня я проходжу цей тест. Все що я роблю. Ви знаєте, я не тільки веду передвиборчу кампанію, але й керую світом", - сказав Байден.

Він також наполягає, що не є слабшим, ніж раніше під час свого президентства. Наголосив, що проходить "постійне обстеження" у своїх особистих лікарів, і вони "не соромляться сказати мені", якщо щось не так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байдена закликали "продовжувати боротьбу". Що він відповів

"Чи можу я пробігти 100 з 10 без втрат? Ні. Але я все ще в хорошій формі", - сказав Байден.

Президент також розповів, що "не слухав своїх інстинктів у плані підготовки".

Він припустив, що його збентежили намагання Трампа заважати йому.

"Я зрозумів, що, навіть коли я відповідав на запитання, а вони вимкнули його мікрофон, він все одно кричав, і я дозволив, щоб це мене відвернуло. Я не звинувачую в цьому. Але я зрозумів, що я просто не контролюю себе", - сказав Байден.

Він також висловив переконання, що одним із ключових факторів передвибочих перегонів будуть великі та енергійні мітинги, подібні до тих, які він провів у п'ятницю у Вісконсині. Коли йому нагадали, що Трамп зазвичай збирає більшу кількість людей, президент розкритикував свого опонента.

"Трамп - патологічний брехун", - сказав Байден.

Він звинуватив свого конкурента в невдалому реагуванні федерального уряду на пандемію COVID і неспроможності створити робочі місця.

168 донорів, громадських активістів та бізнесменів передали чинному президенту США Джо Байдену приватного листа із закликом знятися з виборів.

Звернення продовжило набирати підписи навіть після того, як його надіслали до Білого дому.

Зараз ви читаєте новину «Байден відповів на закиди щодо свого здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі