вівторок, 29 березня 2022 07:01

Австралія наклала жорсткі санкції на 39 росіян - подробиці

Австралія наклала жорсткі санкції на 39 росіян - подробиці
Австралія заморозила активи 39 росіян. ФОТО: pexels.com

Санкції проти 39 російських політиків, олігархів та великих бізнесменів увели в Австралії. Їм заморозять активи і заборонять поїздки до країни.

У санкційному списку знаходяться люди, яких аудитор Сергій Магнітський свого часу розкрив, як корупціонерів, йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ Австралії.

"Заборона на поїздки гарантує, що Австралія не стане притулком для тих, чия діяльність вже заблокована і в інших країнах", - ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Британії закликав всі державні організації розірвати контракти з російськими та білоруськими компаніями

Сергій Магнітський – це російський юрист і податковий консультант, який розкрив великі корупційні схеми в правоохоронних і податкових органах. Ці схеми допомагали розкрадати певним особам державні кошти у великих обсягах. Украдене вони виводили за кордон.

2008-го Магнітського арештували, звинувативши у пособництві в ухиленні від сплати податків. У 2009 році він помер в слідчому ізоляторі Москви.

Зараз ви читаєте новину «Австралія наклала жорсткі санкції на 39 росіян - подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі