вівторок, 05 вересня 2023 01:14

Анекдот про Путіна та Пригожина викликав сміх на стратегічному форумі у Словенії

Анекдот про Путіна та Пригожина викликав сміх на стратегічному форумі у Словенії
Про російського президента Володимира Путіна розповіли анекдот. Фото: politics.novyny.live

Анекдот про Путіна та Пригожина розсмішив присутніх на стратегічному форумі Bled у Словенії.

Його розповів прем'єр-міністр Албанії Еді Рама, натякнувши таким чином на причетність російського президента до вбивства ватажка ПВК "Вагнер", повідомляє УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тягне на місце злочину": Подоляк прокоментував нещодавню поїздку Путіна

Рама запитав учасників форуму, чи знають вони, що Росія хоче об'єднати свої часові пояси через велику різницю між двома кінцями її територій. Після цього розповів анекдот, що викликав у присутніх сміх.

"Прем'єр-міністр йде до Путіна і каже: "Є проблема. Моя сім'я була у відпустці, я зателефонував їм сказати на добраніч, але у них вже був ранок. Я зателефонував Олафу Шольцу, щоб привітати його з днем народження, але він сказав, що це буде наступного дня. Я зателефонував Сі Цзіньпіну, щоб привітати його з Новим роком, але він сказав мені, що у них ще старий рік". А Путін йому відповідає: "Так, таке сталося і зі мною. Я зателефонував родині Пригожина, щоб висловити співчуття, але його літак ще не злетів", – сказав Рама.

Стратегічний форум в м.Блед є проектом Уряду Республіки Словенії. Форум організовується Міністерством закордонних справ Республіки Словенії спільно з Центром європейської перспективи починаючи з 2006 року.

Метою започаткування Форуму було стимулювання відкритих дебатів на рівні лідерів країн та провідних політиків щодо сучасних політичних, безпекових викликів та питань розвитку, а також пошуку нових ідей та рішень в нових реаліях.

Зараз ви читаєте новину «Анекдот про Путіна та Пригожина викликав сміх на стратегічному форумі у Словенії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі