четвер, 25 січня 2018 06:07

1000 днів, 45 країн - жінка показала неймовірні фото після велосипедної мандрівки
42

26-річна Фредеріка Ек майже три роки була у мандрах.
Фото: Instagram
26-річна Фредеріка Ек майже три роки була у мандрах.
26-річна Фредеріка Ек майже три роки була у мандрах.
26-річна Фредеріка Ек майже три роки була у мандрах.
За 3 роки жінка фотографувала людей різних народів у різних країнах

1040 днів знадобилося мешканці Швеції 26-річній Фредеріці Ек, щоб подолати на своєму велосипеді 50 тис. км і відвідати 45 країн.

Мандрівка почалася з мрії. Вона не була присвячена катанню на велосипеді безпосередньо. Фредеріка хотіла відчути свободу і побачити світ, яким він є насправді. Розповідає про це у своїх блогах на сайті, Facebook та Instagram.

У березні 2015 - майже 3 роки тому Фредеріка залишилися своїх рідних та друзів та вирушила у світ.

Автор: thebikeramble.com/the-bike-ramble/route/
  Маршрут, за яким Фредеріка подолала 45 країн
Маршрут, за яким Фредеріка подолала 45 країн
"Я завжди любила виклики. Цей був дуже сильним і я це розуміла", - пише Фредеріка.

"Я зустріла прекрасних людей. Я побачила краєвиди, котрі ніколи не зможуть передати листівки", - говорить жінка. - Я ці три роки була сама, але ніколи не була самотня. Куди б я не поїхала, був хтось, хто зустрічав мене із відкритими обіймами"

"Одне із питань, яке ставлять мені найчастіше - чи завдають мені люди неприємностей. Настав час чесно відповісти. Так. Люди створюють для мене багато проблем.

От наприклад ці діти. Я зробила невеликий жест, попросивши підійти ближче до камери. Вони почали плескати в долоні, сміятися, наповнили мені пляшки водою, почистили для мене папаю та показали найбільшу свиню у селі.

Так, тут в Африці люди завдають мені більше проблем, ніж де-інде. Як я можу поїхати в навколосвітню подорож, якщо кожне село викликає бажання залишитися в ньому?", - написала вона колись у своєму Instagram.

Автор: Instagram
  26-річна Фредеріка Ек майже три роки була у мандрах.
26-річна Фредеріка Ек майже три роки була у мандрах.

"Дощ все ще ллється, але немає місця, де я воліла б бути зараз, крім як на дорозі. Не всі дні тут чудовы, але знову ж таки це ніколи не було проблемою. Мені б дуже хотілося бути вдома з моєю родиною прямо зараз. Але болыше, я хотіла б, щоб ця дівчинка і її друзі вчилися в школі. У них було право розпоряджатися своїм тілом і мати справедливе майбутнє. І я думаю, що ти теж, - написала Фредеріка про відео нижче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Колібрі, як горобці. Замість голубів – папуги" - українка про особливості життя в Домінікані

Зараз Фредеріка заснувала благодійний фонд, аби допомогти людям, котрі втратили надію. Планує виступати перед публікою і ділитися досвідом.

"Ця божевільна мрія стала найдовшою велосипедною мандрівкою в історії Швеції. Я буду ділитися досвідом, думками та уроками цієї подорожі через публічні виступи. Дати на цю весну вже всі заброньовані", - написала жінка.

Подружжя з України Олександр та Ольга Солярчуки на вітрильному катамарані переплило Атлантичний океан за 43 дні. Для них це вже третя подібна подорож за три роки. Цього разу у команді з семи осіб вони вирушили з островів Кабо-Верде біля Африки, перетнули Атлантику та зупинилися на Кубі.

Зараз ви читаєте новину «1000 днів, 45 країн - жінка показала неймовірні фото після велосипедної мандрівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі