понеділок, 06 лютого 2012 05:45

Зятеві Татусяка вручили "Оскара"

У Вінниці на свята почали замовляти іменні банери. Такий зробили на день народження підприємцю

32-річному Олександрові Капітану. Він зять голови обласної ради Сергія Татусяка.

Свято відзначали у ресторані "Гостинний пан", що по вул. Генерала Арабея. Інсценували під вручення кінопремії "Оскар". По периметру зали розмістили постери відомих фільмів. Обличчя головних героїв замінили на обличчя Капітана. Імениннику вручили пластмасову статуетку.

— Статуетку замовляла по інтернету Тетяна, дружина Саші. Просто так її не продають, — каже організатор свята та друг іменинника 24-річний Дмитро Слободянюк. — Узяли оригінал банера, який висить при врученні "Оскар". Англійською вписали: "Капітану 32 роки". Виготовили його у Вінниці.

— Навіть не очікував на таке, люди реально підготувалися, — розповідає іменинник. — Тости також підготували, наче проголошення переможців по номінаціях. Дружина на кожен день народження організовує якісь сюрпризи. Якось запросила всіх моїх друзів. Прийшли навіть ті, кого не очікував побачити. Поприїжджали з інших міст і країн.

Зараз ви читаєте новину «Зятеві Татусяка вручили "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі