субота, 13 жовтня 2007 07:07

Затримали вбивцю підприємця Надії Стрельбицької

Ранком 6 жовтня неподалік аеропорту в селі Гавришівка Вінницького району за 800 м від складів фірми "Альпарі" охоронець знайшов труп жінки — директорки будівельної фірми "Курс+" Надії Стрельбицької, 45 років. У неї було п"ять ножових поранень грудей і спини та ознаки удушення.

Надія Стрельбицька разом із чоловіком Анатолієм понад два роки винаймали офіс у Вінниці по вулиці Ширшова. Займалися продажем будматеріалів. 4 жовтня Стрельбицька власним жовтим бусиком марки "рено" повезла партію цементу до села Зарванці. Там її бачили востаннє.

Днями правоохоронці затримали 33-річного вінничанина, який намагався збути в одному з районів жовтий бус за $2 тис. Чоловік був знайомий із убитою. У них були спільні справи. Підозрюють, що того дня він посварився з Надією й хотів її пограбувати. За його підрахунками, у неї могла бути велика суму грошей. Та готівки в жінки не виявилося.

— Від Наді йшла така позитивна енергетика! Поговоривши з нею, настрій обов"язково підіймався, — каже бухгалтер-касир із сусіднього магазину "Конте" Ольга Матвійчук, 21 рік. — Вдягалася скромно, зі смаком. Працювали з чоловіком Анатолієм. Порядні люди. Ми на них завжди могли ключі залишити, а вони на нас. Якось навіть за них приймала товар, бо в їх офісі нікого не було.

Підозрюваний двічі судимий, відсидів сім років.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю підприємця Надії Стрельбицької». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі