четвер, 18 листопада 2010 17:31

За святкування на роботі звільнятимуть

Губернатор Микола Джига, 60 років, підписав розпорядження про заборону святкувань у приміщеннях органів виконавчої влади.

— У стінах нашої адміністрації давно не святкують днів народження, — каже Ірина Кравченко, прес-секретар губернатора. — Без особливого розпорядження не святкували і при Домбровському (попередній губернатор — "ГПУ"). Зазвичай на дні народження працівники беруть відгул. Якщо хочуть відзначити з колегами, пригощають тортом з кавою під час обіду. Олександр Георгійович, наприклад, також брав відгул. А це розпорядження не що інше, як нагадування для чиновників. Карати порушників будуть доганами. Якщо працівник назбирає три догани, його звільнять.

— До заборони святкувань на робочому місці ставлюся дуже добре. Бо на обід зберуться, вип'ють, а потім півдня ще треба з людьми балакати, — говорить працівниця Гайсинської райдержадміністрації Світлана. Прізвища не називає.

У червні Микола Джига заборонив курити в ОДА. У жовтні запропонував двічі на тиждень робити своїм підлеглим зарядку.

Зараз ви читаєте новину «За святкування на роботі звільнятимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі