середа, 07 травня 2008 19:38

Вугрі лікують сумішшю із соків трав

38-річна Ольга Кушнір із міста Хмільник Вінницької області лікує підліткові вугрі в доньки сумішшю свіжих трав"яних соків.

16-річну Ангеліну почало обсипати підлітковими вуграми три роки тому, — розповідає жінка. — Червоні вугрі були на обличчі,  шиї й на спині.

Ольга із донькою зверталася до дерматологів, мастили обличчя спеціальними "болтушками". Та це не допомогло. Лікарі порадили зробити плазмаферез — очистку крові.

Тоді жінка знайшла рецепт у "Книзі нетрадиційного лікування" 1960 року випуску.

— Для суміші треба взяти по 4–5 молодих листочків кропиви, подорожника та тисячолисника. Мілко нарізати і стерти в ступці. Потім залити склянкою кип"яченої охолодженої води та процідити через марлю і випити, — розповідає жінка. — Донька кривилася, бо неприємне на смак. Але вже за тиждень обличчя почало очищатися. Нові прищі не вискакували.

Такий напій Ольга радить пити щоранку натщесерце:

— Трави ростуть із березня до жовтня. Восени я збираю їх, перемелюю на м"ясорубку та заморожую в пакетах у морозильнику.

Взимку Ангеліна робить маску на обличчя із замороженої суміші кропиви та подорожника.

Зараз ви читаєте новину «Вугрі лікують сумішшю із соків трав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі