пʼятниця, 11 січня 2008 17:30

Володимир Сафо пише книгу про цивілізацію острова Лемурія

  Володимир Сафо географ за освітою. Працював юристом, викладачем. Чим нині займається, розповідати не хоче
Володимир Сафо географ за освітою. Працював юристом, викладачем. Чим нині займається, розповідати не хоче

44-річний вінничанин Володимир Сафо повернувся з міжнародного з"їзду Російського товариства дослідників проблем Атлантиди, що проходив у Московському інституті океанології. Чоловік має власну теорію існування Атлантиди.

— Платон дещо перебільшив, коли назвав Атлантиду материком, — сідає за столик у вінницькому кафе Володимир Сафо. — Цілий материк не міг піти під воду, а от невеликий острів — цілком імовірно. Також я вважаю, що це колоніальна держава, поселення атлантів були на всіх материках. Навіть поблизу Криму знайшли затонуле місто. Не виключено, що його будували атланти. Це був войовничий народ з добре розвинутою цивілізацією.

Куди поділися атланти?

— Вони переселилися на інші материки. Атлантида — це прабатьківщина американської цивілізації. А Євразію заселили, швидше за все, люди з Лемурії. Цей острів розташований в Індійському океані й пішов під воду, коли почали танути льодовики. Люди переселялися звідти поступово, доки рівень води в океані не піднявся і не затопив їхню землю.

Науковці не підтверджують існування Атлантиди.

— Сучасна наука нас боїться. Якщо визнати існування таких великих цивілізацій, як Атлантида, Гіперборея, Лемурія, то це змінить учення про біогеографію Землі. Теорія Дарвіна лопне як мильна булька. Стане зрозуміло, що людині кількасот мільйонів років, а не кілька мільйонів.

Археологи знаходять багато цікавих речей. Ми їх аналізуємо. Наприклад, у каменоломні в Шотландії знайшли металевий цвях, якому 400 мільйонів років. Отже, вже в той час жили розумні люди.

Як використовуєте свої знання?

— Писатиму книгу про Лемурію. Для мене важлива не слава. Хочу, щоб ми знали правду про походження та розвиток людини.

Поки що пишу. Ще не знайшов спонсорів на видання.

Як реагують на ваше захоплення дружина й діти?

— Дружина Ірина підтримує мене в усьому. Діти цікавляться моєю роботою, але самі не хочуть бути дослідниками. 20-річний Віктор навчається нині у Вінницькому політехнічному університеті, а 14-річна Яніна мріє стати актрисою. Коли починався серіал "Атлантида", вони так хотіли його подивитися. Трохи розчарувалися. Крім назви, про Атлантиду там ані слова.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Сафо пише книгу про цивілізацію острова Лемурія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі