понеділок, 18 червня 2012 00:00

Вінницьких фотолюбителів запрошують на фотоквест

23-24 червня відбудеться третій Вінницький фотоквест. Для участі потрібні команда, фотоапарат і любов до фотографії.

За умовами квесту, учасники повинні виконати сім завдань від організаторів — зробити сім світлин. Знімальний пристрій має бути цифровий, щоб швидко завантажити фото на комп'ютер. Можна використовувати як професійні дзеркальні фотоапарати, так і звичайні "мильниці". Команду-переможця визначає компетентне журі шляхом анонімного голосування. Основний критерій оцінки — креативність і нестандартність підходу. Досвід попередніх фотоквестів свідчить, що перемогу здобувають творчі фото з цікавими неординарними задумами.

Квест проходитиме в два етапи: 23 червня фотозмагання, 24 червня — фотошоу та вшанування переможців. Учасників очікують чудовий настрій, азарт і незабутні вихідні.

Попередня реєстрація учасників розпочата на сайті Vinbazar.cом. Зареєструвати команду можна й безпосередньо на місці старту — на пл. Театральній.

За час, відведений на виконання завдань, команда може вільно пересуватися містом та робити знімки у будь-яких місцях на свій вибір. Головне — щоб світлини викликали захоплення у глядачів.

Деталі шукайте на сайті Vinbazar.com у розділі "ФотоКвест".

e-mail: [email protected]

Тел.: 0(43) 250 93 80, 0(68) 837 58 52.

Зараз ви читаєте новину «Вінницьких фотолюбителів запрошують на фотоквест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі