пʼятниця, 02 листопада 2007 07:10

Василь Сливка перевернувся на молоковозі

41-річний Василь Сливка з Гонорівки Піщанського району Вінниччини 28 жовтня о десятій ранку їхав на молоковозі з райцентру в село Чорномин.

— Їхав ґрунтовкою під гору, — пояснює начальник райвідділу міліції Василь Мазур. — Дорога була слизькою, машину занесло на повороті. Напівпустий бак почав розкачуватися й потягнув донизу. Молоковоз перекинувся і покотився. Пролетів більш як 50 метрів, доки зупинився. Водій отримав сильну закриту черепно-мозкову травму. Загинув на місці.

Чоловік 15 років працював водієм на Піщанському молокозаводі. У нього залишилися два сини. Старший Сергій навчається у Вінницькому торговельно-економічному університеті. Менший Віктор ходить у 9 клас. Дружина Наталя працює помічницею вихователя дитячого садка в Піщанці. Мешкають у селі Гонорівка.

— Вася завжди був дуже обережним, — розповідає односелець 40-річний Василь Сауляк. — Усігда перед виїздом перевіряв машину, а на трасі більше вісімдесяти кілометрів не їхав. Навіть якщо пустий був. Завжди казав, нікуди не спішить.

За словами місцевих, у районі асфальтовані дороги до сіл усі у вибоїнах. Водії їздять ґрунтовками, щоб було швидше.

Поховали Василя Сливку в Гонорівці.

Зараз ви читаєте новину «Василь Сливка перевернувся на молоковозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі