четвер, 17 грудня 2009 18:47

Вагон-ресторан можна замовити на новорічні свята

Автор: фото: Аріна Кантоністова
  Офіціантка ресторану ”Фазенда” прикрашає приміщення. Перед Новим роком його стилізують під баню
Офіціантка ресторану ”Фазенда” прикрашає приміщення. Перед Новим роком його стилізують під баню

У ресторані "Фазенда" новорічної ночі зніматимуть мюзикл "Іронія долі по-вінницьки". Головні ролі виконуватимуть персонал і клієнти закладу. Зал стилізують під баню.

— Головна ідея зав"язується на фільмі "Іронія долі, або З легкою парою", але ми його урізноманітнили. Працівників одягнемо у банні халати, тапочки, — розповідає старший адміністратор закладу 34-річна Жанна Орочинська. — Також задіємо наших гостей. Для них це буде сюрпризом. Мюзикл запишемо на відео. Кожному клієнту презентуємо диск. У святковому меню буде 30 страв. У подарунок від закладу — торт "Наполеон", салат олів"є та заливний короп. У фільмі є фраза: "Какая гадость эта ваша заливная рыба!" Переконую, у нас рибка буде смачною. Наш кухар Олександр Мозюра — найкращий у Вінниці. Саша також запече для гостей судака з кус-кусом, приготує свіжі огірки під мусом із шинки та свинину під курагою. Ще буде лотерея, в якій розіграємо золоті прикраси та путівку на двох у Краків.

Вартість новорічної ночі у "Фазенді" 750 грн із людини. Ще вільні три столики.

Відсвяткувати Новий рік у ресторані "Казка", куди часто ходять високопосадовці, коштуватиме 700 грн з особи. У "Спорттаймі" — до 500 грн. Ціна залежить од віддаленості від сцени. Гостей розважатимуть шоу-балет, місцеві співаки. Святкове меню оновлене. Серед страв — запечені індичка та форель у лаваші.

У 400 грн обійдеться свято в ресторанах "Феріде", "Шоколад", "Макклауд-паб".

Розіграємо золоті прикраси та путівку на двох

— Головною стравою новорічної ночі буде м"ясо, смажене на вугіллі. Перед подачею його поливають алкоголем і підпалюють, — каже менеджер "Макклауд-пабу" Ірина. — Будуть конкурси із Дідом Морозом, Снігуркою, жива музика. Зазвичай запрошуємо саксофоніста або когось із місцевих співаків.

250 грн коштуватимуть новорічні відвідини італійського ресторану "Мерінгата". Зі страв запропонують піцу та пасту. Опівночі від закладу кожному подарують келих шампанського.

На свята Вінницею курсуватиме швейцарський вагон "Карпфен", переобладнаний під ресторан.

— Його можна замовити на годину чи на цілий день. Це можуть бути приватні особи або колективи, — говорить начальник Вінницького трамвайно-тролейбусного управління Володимир Бугайчук, 63 роки.

Їжу та напої до ресторану на колесах треба приносити із собою. Година відпочинку коштуватиме від 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Вагон-ресторан можна замовити на новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі