середа, 20 серпня 2008 18:33

Юрій Луценко вручив 117 міліціонерам ордери на квартири

У районі підшипникового заводу у Вінниці 117 міліцейських сімей отримали квартири. Обласне управління внутрішніх справ переобладнало старий недобудований гуртожиток під багатоквартирний будинок. На це витратили 6 млн грн. Подібний будинок міліція планує звести поряд. Міська влада виділила під забудову 1,5 га землі.

— Ніщо так не прив"язує до служби, як можливість отримати квартиру за державний кошт, — каже міністр Юрій Луценко, 43 роки. — В інших країнах працівникам міліції, які мають 10 років бездоганної служби, списується половина кредиту на житло. Ще 10 років бездоганної служби, і кредит списується повністю. Будь-яке зауваження чи догана — і працівника виселяють із житла або він має повністю погасити його ринкову вартість.

Нині у Вінниці 400 міліцейських сімей стоять у черзі на житло.

Того ж дня, 19 серпня, міністр внутрішніх справ відкрив у Вінниці новий прийомник-розподільник на 15 місць для неповнолітніх дітей 11–14 років, які скоїли тяжкі злочини. Це перший в Україні спеціально збудований дитячий розподільник. Усі інші розміщені в переобладнаних приміщеннях. Також Луценко вручив дільничним інспекторам 15 автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Луценко вручив 117 міліціонерам ордери на квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі