вівторок, 20 листопада 2007 07:03

Уночі "Метро" продаватиме побутову техніку зі знижкою

Магазин "Метро Кеш енд Керрі", що біля західного автовокзалу Вінниці, перейшов на цілодобовий режим роботи. Раніше він працював до 22.00. Відтепер закриватиметься лише на час технічної перерви — з 23.25 до 00.05 год.

— У такому графіку працюють "Метро" по всій Україні. Це дуже зручно для власників невеличких кафе та магазинів, — каже керівник торговельного залу Олександр Варавко, 27 років. — Немає черг, і консультанти можуть приділити клієнтам більше уваги.

Щоночі в "Метро" приїздять скуповуватися до 40 підприємців-оптовиків. Щоб працювати з ними вночі, гіпермаркет набрав додаткових продавців-консультантів та касирів.

— Уночі працюють усі відділи, — веде далі Варавко. — Та найбільше купують сигарети, м"ясо, консерви та фрукти. Ціни — як і вдень. Плануємо з січня 2008 року запровадити 10% знижки на всю побутову техніку, яку купуватимуть у нічний час.

У Вінниці також цілодобово працюють два супермаркети "Сільпо" — на вул. Інтернаціональній у мікрорайоні Вишенька та навпроти залізничного вокзалу.

Зараз ви читаєте новину «Уночі "Метро" продаватиме побутову техніку зі знижкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі